Új szerzőnk: Tigra

Sziasztok!

Hogy hogyan definiálnám magam? Talán Életművész, talán Világjáró… Egy biztos: egy olyan fiatal nő, aki még szintén keresi az igazi útját, rengeteg céllal, és a miértekre adott lehetséges válaszok megtalálásával.

Dolgoztam recepciósként, állatboltban eladóként, évekig vendéglátásban majd a grafikusi végzettség megszerzése után reklám cégnél, majd ezzel párhuzamosan fitness edzőként, amit utána külföldön is folytattam. Az út rögös volt, tele sikerekkel és veszteségekkel. Itt Ausztráliában, ahol élek, elvégeztem egy fotós iskolát, jelenleg pedig asztrológiai tanulmányokat folytatok.

A művészetek és az ezotéria nagyon közel állnak hozzám, és a sok éves változatos tapasztalatoknak köszönhetően néha úgy éreztem, már-már  „személyi pszichológusa” vagyok néhány embernek. Rövidke írásaimban szeretném feszegetni a valódi párkapcsolati problémákat, bemutatni a külföldi élet napos-árnyékos oldalait, és betekintést adni a mélyebb önismeretbe asztrológia által. Ezenfelül szívesen írok bármilyen mások által feldobott témában is.

 

Tigra

One Comment

Mondd, mi nyomja kicsi szíved...

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s