Új! Tudd meg a Starbucks-horoszkópod!

Mutasd, mit iszol, megmondom, ki vagy.

Eszpersszó (szimpla vagy dupla): Te vagy a baristák álma. Tudod mit akarsz, célratörő vagy és magabiztos. A letisztult, klasszikus stilus híve vagy, ami jól kifejezi határozott személyiséged. Vagy csak nincs elég pénzed egy lattéra.

Cappuccino: Titokzatos, kiismerhetetlen személyiség vagy, aki a saját maga által alkotott szabályok szerint él, ezeket azonban másoknak néha nehéz/lehetetlen megértenie. Nekem ugyanis nem fér a fejembe, miért rendel valaki egy olyan italt, amit Olaszországon kívül köztudottan sehol nem tudnak legalább értékelhetően elkészíteni. Nem hogy a Starbucksban.

Tall latte: Nincs semmi szégyellnivaló egy szimpla, kis méretű… ehmm, tejeskávéban. De tényleg. Nem kell mindenkinek egyéniségnek lenni.  Valószníleg az iroda és az otthonod között ejted útba a kávézót. Az otthonod berendezése nagyrészt az IKEA-ból származik. Fekete cipő van rajtad.

Ha mégis úgy érzed, ma valami őrült dolgot tennél, ajánlom, adj hozzá karamell vagy vaníliaszirupot. Voilá, kóstold meg az új, instant egyéniséged.

Chai tea latte: Kérlek, vedd le a jógaszőnyeged a pultról. Köszönöm.

Mocha: A gyermeki éned máig ott él benned, és hiszel abban, hogy egy kis csoki a napodat is megédesíti. De az is lehet, hogy egyszerűen csak utálod a kávé ízét.

Venti latte/americano: Kidobtak otthonról, és reméled, hogy a több mint fél literes űrtartalom elegendő alibit biztosít arra, hogy feltűnéskeltés nélkül elüldögélj 4-5 órát a kávézóban addig, amíg rendeződik valahogy a helyzet, vagy legalább bekönyörgöd magad éjszakára az egyik barátodhoz.

Flat White: Külföldön élsz és látogatóban vagy itthon Magyarországon.

Frappuccino (bármelyik): A szüleiddel vagy itt és tizennyolc éves korodra komoly túlsúllyal fogsz küzdeni. Szóltam előre.

Kommentben személyreszóló elemzést is vállalok!

Mondd, mi nyomja kicsi szíved...

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s