Stíl: Blogajánló

Ezúttal magyar kedvenceim ajánlom.

 

Szépvilágunk magazin (Szerkeszti: Kollát Gyula)

A családomban több generáción át futó őrült, csillapíthatatlan utazási vággyal (majdnem wanderlustot írtam, de tudom, hogy Gyula komoran nézne rám az angol kifejezés felesleges használata miatt) mélyen rezonál a távoli erdőkről, egzotikus virágokról, megelevenedett rémálmokról mesélő blogja. Talán ennek köszönhető, hogy a cikkei közt böngészve mindig az az érzés fog el: Otthon vagyok.

 

StílusNotesz (Szerkeszti: Ónody Helga)

Figyelem, a címből is kiderül, hogy elsősorban stílusról, és nem divatról szól. (Hogy mi a különbség a kettő között, arról egy régi cikkemben itt írtam, amikor még azt hittem, a divatújságírás számomra a boldogsághoz vezető út.) Divatoldalakat mostanában már ritkán olvasok, ám Helga blogja kivétel, mert nem a pillanatnak szól, hanem a különös gonddal készített minőségi holmik iránti elkötelezett, időtlen szeretetről és tiszteletről. 

 

Eszter’s Offtopic (Szerkeszti: Barok Eszter)

Eszter tud írni. Ír is: sokat. Sok mindenről és profizmussal, a vallással-spiritualitással kapcsolatos cikkei pedig bátorítóan hatottak rám, hogy igenis, lehet ilyen témának helye, aktualitása, olvasottsága egy blogon. (Már csak emészthető darabokra kell bontanom, mert Esztertől eltérően nekem még nem mindig jön természetes könnyedséggel, hogy érdemes hozzányúlni egy témához.) Közéleti aktualitásokat taglaló posztjai szintén nagy kedvenceim.

 

The Charmbandit (Szerkeszti: Kuna Kata)

Főként Kata motiváció-inspiráció témakörhöz való hozzáállásával, gondolataival tudok nagyon szimpatizálni, ráadásul mindezen gondolatait friss, szemtelen őszinteséggel és roppant szórakoztatóan adja elő. Olvashatsz még nála alakformálásról, sorozatokról, divatról, a Karl Lagerfeldhez szóló vallomása például mélyen megérintette kicsi szívem.

 

Tollam-Papírom

Legújabb kedvencem, a hétvégén bukkantam rá egy, A szürke ötven árnyalatát véleményező cikke kapcsán. Bár eddig nem sikerült meglátnom, mi ez a hype a két óvodai dühöngőből szalajtott karakter körül, most már legalább van valami pozitív hozadéka a Szürke-trilógiának az életemben: a Tollam-Papírom blog. Olvassátok a Tollam-Papírom blogot. Tényleg.

Mondd, mi nyomja kicsi szíved...

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s